Title

Are you sure?

Forum Lente veranderingen (2)

Lente veranderingen (2)

Robert 
Quote | 5 years ago
edited by
Robert 

Kristiine heeft een nieuw stukje in het blog geschreven over enkele veranderingen in het forum http://blog.uniteddogs.com/2012/spring-changes/


Hier volgt de vertaling
Hier in Estland is het lente. De zon komt elke dag iets eerder op en schijnt helderder en helderder. De anticipatie van groene bladeren aan de bomen en het warmer weer maakt ons zelfs de vervelende sneeuw die gisteren naar beneden kwam vergeten . Wij hier bij United Dogs and Cats zijn ook aan het opruimen voor de lente en er zijn een aantal veranderingen op komst.
Vandaag maken we eerste paar wijzigingen - doggy / kitty-mail en het forum zal een nieuwe lay-out te krijgen. Alle functies zijn hetzelfde, maar het ziet er veel mooier uit en zal eenvoudiger te gebruiken zijn.
Met de nieuwe lay-out hebben we ook een nieuwe tekst-editor. Het liet even op zich wachten maar nu is het er eindelijk. De nieuwe editor heeft een betere vermelding van de functies en is veel eenvoudiger te gebruiken. Hier is een snelle overzicht van de nieuwe editor. Maak je geen zorgen, het is grotendeels hetzelfde, maar beter!
1. De gebruikelijke selecties van vet, cursief en onderstrepen heeft geen uitleg nodig.
2. Het kiezen van kleur van het lettertype is nu veel mooier, in plaats van het invoeren van een html-kleurcode, je kan kiezen uit een kleur kaart (of als je de kleurcodes prettig vindt, dan kun je ook gebruik maken van de code).
3. We hebben de genummerde lijst optie verwijderd, het werd niet veel gebruikt en hoe minderknoppen, des te beter.
4. Plaatsen van foto is net zo eenvoudig als voorheen, je hoeft nu alleen het internet-adres van de foto te plaatsen en klaar is Kees..
5. Hetzelfde geldt voor het toevoegen van een link, . Je hoeft enkel de link te plaatsen en je het is helemaal klaar!
6. Deze knop is voor het verwijderen van het formatteren. Als je een link of vet uit de tekst te verwijderen dan selecteert je de tekst en klik op de knop Verwijderen opmaak.
undefined
Dit is de eerste stap in de komende veranderingen in de lay-out en een betere bruikbaarheid. Veranderingen in Home, profiel en clubs volgen hierna.

Robert 
Quote | 5 years ago

Zoals bij elke verandering zijn er zitten er foutjes in. De alinia's worden achter elkaar geplaatst, er is momenteel geen mogelijkheid om er ruimte tussen te laten. Dit leest niet erg prettig. Het is aan Admin doorgegeven.

You have to be logged inEdit |
Delete
just now