Title

Are you sure?

Una Littli Maestoso-ŽužiProfile

Una Littli Maestoso-Žuži

I am 10 years, 2 months, 14 days old female Chihuahua, smooth-haired, my owner is  and I am from Croatia . I joined United Dogs on May 6, 2010.

My birthday is February 12, 2009.

Visiting time: more than 3 months ago

A little bit about me

About me

Pozdrav ekipo!!evo da se i ja predstavim!!ja sam čivkica Žuži i živim u okolici Rijeke.Volim sve što vole mladi...Kod kuće sam prava mala vragolanka i šefica,a vani sam povučena i bježim od svih drugih psića!!!Moja gazdarica je jako žalosna radi toga ali šta ja mogu kad se bojim napasti koje me vide i samo skoče na mene!!!!bili to klinci ili drugi peseki...Maca se ne bojim,da se sporazumijemo!!! eheheh!!!

Colour

Plave sam boje, doma kažu da sam siva sa kremastim obrvicama i čizmicama.Prsa su mi bijela!!!

Favourite food

Jako mi se sviđa kad mojih nema doma pa me nonići čuvaju...onda se ja postavim pod stol i capam ih po nogama pa mi se smiluju...probala sam svo voće,meseko,povrće,ribicu...to je to šta za sad zna moja gazdarica,nisam joj smjela reć sve jer se ionako uvijek ljuti kad dođe doma i vidi sta su mi dali da probam!!!A to je tako fino!!!Ona je zlocesta pa mi daje samo moje krikiće i malo riže i meseka i malo voća ...Nonići su zaaakon!!!!!

Favourite toy

Imam dosta igračkica,loptice ,kosti,čarapice... Ali od svega najvise najdraži mi je moj majmun!!!Nikad nšta od mene ne traži,a uvijek je tu kad ga trebam...
psssssst n mi je i ljubavnik...

Dislikes

Najviše mrzim kad mi gazdarica poušava uvalit neke tabletice!!!Svaka 3 mjeseca natezanje!!!Prošli put mi je cijelu tabletu izmrvila pokusavajuci mi to podvalit u razno-raznim slasticama ,ali se nisam dala prevarit!!!ja sam nju!!!hahaha!!!!

Likes

Poludim kad cujem ključeve na privjesku!!!!!!To mi je znak da se izlazi iz kuće i da se moram podhitno spremit!!!Brzo trčim u moj ormar da vidim ako mi je oblekica na mjestu,povodac i sve to!!!Pa kad dođem na moju livadu izlajem se tako da svi koji su tu prije mene bili znaju da se moraju izgubit jer dolazi šefica!!!!!

What makes me special

What makes me special??? well...4 my family...EVERYTHING!!!!!!!!

pusa svimaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mah-mah

in album